Blog Detail

Wat Zijn Zaken Die Je Echt Goed In De Gaten Moet Houden Als Je Kiest Voor Een Nieuwe Verzekering!

30 Dec 19
Charles Hunter
No Comments

Het primaire doel voor het verkrijgen van een levensverzekering zal altijd zijn om de mensen waar je om geeft te beschermen voor het geval er iets met je zou gebeuren. Hoeveel kapitaal zou u nodig hebben om schulden af te lossen, uw dierbaren te ondersteunen of om al uw zaken te regelen?

Nadat u begrijpt welke prioriteiten u wilt beschermen door middel van een levensverzekering is het vrij eenvoudig om de juiste hoogte van de dekking te bepalen. Het is daarom zo belangrijk om Verzekeringen vergelijken op www.verzekering-winkel.com goed door te nemen, daardoor maak je de juiste keuzes en bespaar je veel op premies.

Welk type levensverzekering

De volgende vraag is wat voor soort dekking het beste past bij uw behoeften. Om de juiste dekking te krijgen moet u er ook voor zorgen dat de premies comfortabel in uw budget passen.

Voordelen van de termijnverzekering

Een termijnverzekering is minder duur dan een levensverzekering, omdat u de verzekering huurt. Uw dekking wordt in dit geval beschouwd als een zuivere verzekering, omdat deze geen contante waarde ontwikkelt en niet deelneemt aan bedrijfsdividenden.

  • In plaats daarvan kunt u de juiste hoeveelheid bescherming krijgen voor de minst dure premies die beschikbaar zijn. De termijnverzekering heeft zich in de loop der jaren ook ontwikkeld om meer uitgebreide mogelijkheden te bieden. U kunt een retourverzekering krijgen waarbij u tijdens de looptijd van de polis meer betaalt, maar de verzekeringsmaatschappij vergoedt al uw premies aan het einde van de vaste looptijd.
  • Er zijn ook termijnpolissen waarmee u uw leeftijd en gezondheid voor de rest van uw leven kunt vastleggen, zodat u de dekking en de premies voor de rest van uw leven kunt laten vastleggen. Dit is een goede en goedkope manier om een permanente verzekering af te sluiten.

Hoe lang moet u uw premies vastleggen?

Hoe langer u uw premies kunt vastleggen, hoe voordeliger het op de lange termijn zal zijn. De verzekeringsmaatschappij houdt rekening met het sterfterisico gedurende de looptijd. Als u 35 jaar oud bent en u krijgt een level 20-polis, dan staan de tarieven vast tot u 55 jaar oud bent. En omdat je de premies op jongere leeftijd vastlegt, zullen het gemiddelde risico en de tarieven lager zijn dan wanneer je je premies vastlegt op 55 jaar.

  • De meeste mensen hebben een verzekeringsbehoefte die de rest van hun leven zal duren. Als u een deel van uw verzekering op jongere leeftijd permanent kunt afsluiten, kan dit u aanzienlijk besparen op de premies. Het komt vaak voor dat mensen na afloop van de vaste tarieven op hun huidige polis een nieuwe dekking moeten aanvragen, en omdat ze nu ouder zijn en veel meer aan premies moeten betalen.

Het is ook belangrijk om de polis van je verzekering goed door te lezen

Ook wordt uw gezondheid opgesloten als u de polis voor het eerst afsluit. Veel mensen die op zoek zijn naar een verzekering in de jaren vijftig of zestig hebben te maken met een of andere medische aandoening die de kosten van een levensverzekering verdubbelen of verdrievoudigen. Dezelfde logica die geldt voor het vergrendelen in uw leeftijd is ook goed om in gedachten te houden bij het vergrendelen in uw gezondheid. We weten niet wat er met ons gaat gebeuren, en als we onze verzekering op slot hebben, zullen onze verzekerbaarheid en premies niet worden beïnvloed door een medische gebeurtenis.